Blog

Gers Deuren: Waarom kiezen voor een stalen deur?

Steeds meer mensen kiezen voor een stalen deur van GewoonGers. Maandelijks zoeken bijna 7.000 mensen naar ‘Gers deuren’ en dit aantal stijgt nog steeds flink. In dit artikel meer over GewoonGers en Gers deuren; wat voor een bedrijf is het, waardoor stijgt de populariteit en waarom kiezen steeds meer mensen voor een stalen deur van GewoonGers? Ook bespreken we de diverse stalen binnendeuren van Gers. 

GewoonGers deuren

GewoonGers is een Rotterdams bedrijf, die stalen deuren en puien verkoopt. In plaats van dat GewoonGers gebruikmaakt van staal, maken ze bij GewoonGers gebruik van aluminium. De rotterdammers van GewoonGers maken de stalen deuren van zeer hoge kwaliteit aluminium, onder leiding van eigenaar Ton Vergunst. De Gers deuren zijn krasbestendig en super functioneel. Doordat er gebruikgemaakt wordt van aluminium, zijn de deuren ook hartstikke licht. Veel klanten van GewoonGers bestempelen de stalen deuren als ‘ware eyecatchers’. Hieronder volgt een review van GewoonGers, die ik tegenkwam.

Review 2 Gers deuren

Waarom een stalen deur van GewoonGers? 

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor de stalen deuren van GewoonGers. Ten eerste zijn de stalen Gers deuren makkelijk uit te lkaar te halen. Dit komt omdat de aluminium deuren van GewoonGers demontabel zijn. Wil je jouw stalen deur uit elkaar halen, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen? Dan zijn de deuren van GewoonGers ideaal. Functioneel, praktisch en zeer handig in gebruik, ook als je ze wilt verplaatsen of verhuizen. Verder gaat aluminium behoorlijk lang mee. Dus je bent ook nog eens duurzaam bezig, als je kiest voor een stalen Gers deur.

De voordelen van aluminium hebben we al even besproken, maar natuurlijk hebben de deuren nog veel meer voordelen. De stalen deuren met glas laten namelijk licht door. Dat betekent dat je gemakkelijk ruimtes opdeelt. Ook zorg je voor een betere lichtinval in jouw woning, als je kiest voor een stalen binnendeur met glas. De ruimtes lijken hierdoor nog groter. Verder zorgen de stalen deuren met glas voor een vorstelijke uitstraling en worden de deuren gezien als luxueus. En vergeet tenslotte niet: een stalen deur met glas is te combineren met ieder interieur. Trendy, maar ondertussen wel tijdloos: dat is hoe je Gers deuren het beste kunt omschrijven. Heb jij ondertussen al gekeken op de website van GewoonGers. Hier vind je de Gerste deuren, zoals ze dat zelf zeggen ;). 

Mogelijk ook interessant: ZEN Lifestyle Wijchen: Alle Informatie Voor Jouw Bezoek! 

Gers stalen deuren 

GewoonGers heeft een zeer breed assortiment stalen deuren. Zo hebben ze bijvoorbeeld de normale stalen deuren, stalen opdekdeuren, stalen taatsdeuren, stalen schuifdeuren en stalen wanden. Voor alle deuren wordt gebruikgemaakt van een combinatie van aluminium en glas. De deuren worden door de experts zelf vervaardigd. Dit betekent dat jij altijd beschikt over maatwerk en een exclusieve stalen deur. De meest populaire stalen deuren van GewoonGers bespreken we hieronder. 

Stalen binnendeuren 

GewoonGers verkoopt hoofdzakelijk stalen binnendeuren. Hierbij zijn de stalen scharnierdeuren erg populair.  Deze worden gezien als gewone deuren en zijn vergelijkbaar met traditionele deuren, die in een kozijn vallen. Hierbij maken de experts gebruik van geijkte of verdekte scharnieren. Dit heeft ermee te maken of de scharnieren wel/niet voor het oog zichtbaar zijn. 

Naast de scharnierdeuren zijn er nog veel meer Gers binnendeuren. Zo heb je bijvoorbeeld de stalen opdekdeur. Dit is een deur die gedeeltelijk over het kozijn heen valt. De tegenhanger hiervan is de stompe deur. Ook verkoopt GewoonGers stalen taatsdeuren. Dit zijn deuren die aan de bovenkant en onderkant scharnieren hebben. Deze deur kun je aan beide kanten openen, omdat hij in een sparing valt, in plaats van in een kozijn. 

Verder zijn er nog de stalen schuifdeuren en wanden. Wil je daar meer informatie over? Dan raden we het zeker aan om de website van GewoonGers te bezoeken. Hier ontdek je alle Gers deuren. Hieronder ontdek je alvast hoe jij binnen 4 stappen jouw stalen binnendeur aanshaft. 

Gers stalen deuren wit

Tegenwoordig zijn er naast de verschillende soorten, ook allerlei kleuren stalen deuren beschikbaar. Zo ook bij GewoonGers. Je kunt hier een deur krijgen in alle RAL-kleuren. De witte kleur is de kleur RAL 9010 en is bijna helemaal wit. Ook bestaande kozijnen hebben vaak deze kleur. Een bestaand kozijn kun je dus vaak vervangen door een wiite stalen deur van GewoonGers. De kleur wit past ook goed bij andere onderdelen van het interieur, hetzelfde geldt voor de kleur antraciet (RAL 7021), die de normale Gers deuren hebben. In totaal kun je kiezen uit meer dan 10 verschillende RAL-kleuren.

Gers stalen deuren zwart 

De normale Gers deuren zijn zwart af. Het is heel donkergrijs, waardoor het van een afstand lijkt dat je een zwarte deur hebt. De grijs-zwarte kleur is de normale kleur van de Gers deuren (RAL 7021). Het is echter ook mogelijk om te gaan voor een helemaal zwarte deur. Dan kies je voor de kleur RAL 9005. Je hebt dan een mooi, zwarte stalen deur, die goed past bij de rest van jouw interieur. Wil je toch liever een andere kleur deur dan zwart, of wit? Dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor brons, grijs, goud of groen. Houd er wel rekening mee dat dit niet bij iedere stijl past. U kunt u daarom laten adviseren door een interieurontwerper. 

Lees ook: Hoe Kies Je De Juiste High Tack Kit? (Tips!)

Gers deuren showroom 

Bent u geïnteresseerd in stalen deuren van GewoonGers? Ga dan zeker een keer langs de showroom in Vlaardingen. Deze is te bezoeken aan de Industrieweg 20. De showroom is de meeste dagen geopend tot 17:00 uur en op donderdag is het koopavond. Verder is het goed om er rekening mee te houden dat de showroom zondag gesloten is. Naast Gers deuren ontdek je in de showroom onder andere douchewanden en wijnkasten. Al snel ontdek je dat GewoonGers veel meer biedt dan alleen deuren. Je kunt het echt zien als een dagje uit. De showroom is ontworpen in samenspraak met Horeca Sfeermakers uit Rotterdam. 

Adverteren op Rupert Grint

Adverteer nu op Rupert Grint en zet jouw bedrijf in de spotlights. Rupert Grint heeft een Domain authority van 46 (!)

Rupert Grint is uitgegroeid tot een van de grootste wonen, lifestyle en inspiratie platformen van Nederland. Op Rupert Grint zorgen wij dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends.

Contact

©2021 Rupert Grint Copyright. Alle rechten voorbehouden