Blog

Ikea TV-meubel: Waarom wel of niet?

De vraag naar Ikea tv-meubels is gigantisch. Heb jij al eens gehoord van de zwevende  tv-meubels, of van de Ikea BESTÅ tv-meubel? Veel mensen kiezen ervoor om een tv-meubel aan te schaffen bij de Ikea. Vaak kiezen mensen voor een zwevend tv-meubel. In dit artikel lees je meer over de tv-meubels van de Ikea en ga ik dieper in op de soorten tv-meubels van Ikea. Zo heb jij een beter beeld wat er mogelijk.

Lees ook: Pronto Wonen: Een Betaalbare Woonwinkel Met Innovatieve Ontwerpen

Waarom een Ikea tv-meubel?

Er kunnen diverse redenen zijn voor het aanschaffen van Ikea tv-meubels, maar over het algemeen zijn de mediameubels van hoge kwaliteit en zijn ze zeer strak afgewerkt. Hoewel mensen bij Ikea een beeld hebben dat het vooral ‘goedkope import’ is, is dit zeker niet het geval. Ikea kan lage prijzen hanteren, doordat ze grote aantallen produceren. De marges voor Ikea liggen daarom lager, dan bij bijvoorbeeld de meubelwinkel op de hoek. Lage prijzen betekent dus niet minder kwaliteit. 

De ontwerpers van Ikea denken overal over na bij het maken van een tv-meubel. Zo zijn de meeste meubels voorzien van opberglades, waardoor je gemakkelijk snoeren wegwerkt. Ook zijn de lades ideaal om bijvoorbeeld tijdschriften in op te bergen. Verder zijn de tv-meubels van Ikea tijdloos. Dit betekent dat je ook over 10 jaar nog een hippe, moderne meubel in huis hebt. Koop jij een mediameubel bij Ikea? Dan doe je dus ook gelijk een investering voor de lange termijn. Het leuke hierbij is dat de prijzen van de mediameubels al beginnen vanaf 12,99 euro. De Ikea TV-meubel lack is de goedkoopste van misschien wel de hele markt. Klein, compact, maar o zo fijn!

tv meubel

Soorten Ikea tv-meubels 

Er zijn diverse soorten Ikea tv-meubels. Zojuist benoemde ik al kort de Ikea tv meubel Lack, maar ook andere soorten Ikea tv-meubels zijn helemaal niet duur als je het vergelijkt met concurrenten, zoals Zen Lifestyle. Inmiddels heb ik zelf al een aantal jaar meubels van de Ikea en nog steeds ben ik er hartstikke blij mee. Het valt mij wel op dat er een aantal tv-meubels van de Ikea extra populair zijn bij mensen. Volgens een zoekwoorden tool wordt er maandelijks duizenden keren gezocht op ‘Ikea besta tv meubel’. Hieronder vertel ik meer over deze meubel. 

Ikea BESTÅ tv-meubel

De Ikea BESTÅ tv-meubel is ongekend populair. In totaal zijn er op de Ikea website al 32 reviews geplaatst en krijgt de meubel een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. Het mooie van deze BESTÅ meubel, is dat hij gemaakt is van hoogwaardig afgewerkt hout en dat je hem eenvoudig aan de muur ophangt. Verder zitten er aan de achterkant gaten, waar je jouw snoeren eenvoudig in kunt wegstoppen. Hierdoor heb je een net afgewerkte tv-meubel. De afmetingen van deze meubel zijn: 180x42x38 cm. Nu kun jij direct meten of deze tv-meubel goed past bij de afmetingen van jouw woonkamer. Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan ook zeker de website van de IKEA.  

Zwevend tv-meubel ikea 

De BESTÅ tv-meubel is een voorbeeld van een zwevend tv-meubel. Maar wat is een zwevend tv-meubel nou precies? Een zwevend tv-meubel wil zeggen dat de tv-meubel aan de wand gemonteerd wordt. Dit zorgt voor een soort 3D gevoel en maakt de woonkamer daarmee ruimtelijker. Onder de meubel kun je dan nog andere dingen neerzetten. Ook kun je ervoor kiezen om dit bewust niet te doen, omdat je met een zwevend tv-meubel veel makkelijker kunt stofzuigen onder de meubel. Verder zorgen de opberglades voor extra comfort en een goede functionaliteit. Ga jij een zwevend tv-meubel aanschaffen bij de Ikea? Dan is het wel goed om rekening te houden met jouw muur. Niet alle muren kunnen het gewicht aan van een zwevend tv-meubel aanl. Laat je daarom altijd adviseren door experts. 

Tv meubel met haard Ikea

Wil je een zeer exclusieve tv-meubel met haard? Dan ben je bij Ikea helaas niet aan het juiste adres. De Ikea verkoopt geen tv-meubels/mediameubels met haard. Wil je weten wat ik bedoel met een tv-meubel met haard? Bekijk dan zeker deze foto’s op Pinterest eens. Wie weet haal je hier inspiratie uit voor jouw interieur. Sowieso is Pinterest een mooi inspiratieplatform, als je de styling van jouw woning gaat aanpakken. 

Voor een tv-meubel met haard kun je beter zoeken naar een partij die hier echt gespecialiseerd in is, zoals Haardenexpert. De vakmensen van Haardenexpert richten zich specifiek op tv-meubels in combinatie met een open haard. Houd er wel rekening mee dat je hier veel meer geld voor kwijt bent, dan voor een tv-meubel van de Ikea. Een meubel van de ikea kost vaak tussen de 100 en 300 euro, uitzonderingen daargelaten. Dat terwijl je voor een tv-meubel met haard vaak tussen de 1250 en 2000 euro kwijt bent. Deze tv-meubels met haard kun je dus niet in de Ikea vinden.

Tv-meubel kopen

Wil jij een tv-meubel kopen en ben je op zoek naar een goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan raad ik het zeker aan om een tv-meubel te kopen bij de Ikea. De meubels worden gemaakt van sterk materiaal en zijn bovendien functioneel en duurzaam. Ook voor de lange termijn is het kopen van een mediameubel van de Ikea dus een goede investering. 

Adverteren op Rupert Grint

Adverteer nu op Rupert Grint en zet jouw bedrijf in de spotlights. Rupert Grint heeft een Domain authority van 46 (!)

Rupert Grint is uitgegroeid tot een van de grootste wonen, lifestyle en inspiratie platformen van Nederland. Op Rupert Grint zorgen wij dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends.

Contact

©2021 Rupert Grint Copyright. Alle rechten voorbehouden