Blog

Pronto wonen: een betaalbare woonwinkel met innovatieve ontwerpen

Pronto wonen exploiteert betaalbare woonwinkels met een sterke nadruk op de moderne en minimalistische woninginrichting. De winkels bieden een scala aan betaalbare producten, waaronder banken, eettafels, bijzettafels, salontafels, bureaus, boekenkasten, kasten en opbergoplossingen, evenals verlichtingsoplossingen en wanddecoratie. Pronto wonen wordt ook erkend door haar unieke en innovatieve ontwerpen. In dit artikel nemen we een kijkje in de geschiedenis van Pronto Wonen en haar unieke benadering van betaalbare woninginrichting.

Wat is de geschiedenis van Pronto wonen?

Pronto Wonen is een merk van de Internationale Meubel Groep, dat gespecialiseerd is in de verkoop van betaalbare woninginrichting. Het bedrijf is opgericht in 1992 en sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. Het merk is nu in meerdere landen in Europa aanwezig en alleen in Nederland zijn er al 39 Pronto Wonen winkels. De naam “Pronto” komt van het Italiaanse woord “presto”, wat “snel” of “spoedig” betekent. Het bedrijf heeft deze naam aangenomen, omdat het zijn snelle en gemakkelijke benadering van woninginrichting wilde benadrukken.

Waarin verschilt Pronto Wonen van andere merken?

Zoals we al eerder zeiden, staat Pronto Wonen bekend om haar unieke en innovatieve ontwerpen. Het merk legt een sterke nadruk op moderne en minimalistische woninginrichting. Veel van de producten kunnen worden omschreven als “functionele kunst”. De producten zijn betaalbaar, maar ze moeten zeker niet worden beschouwd als van lage kwaliteit. De grootte van de Pronto Wonen winkels is ook uniek. De winkels zijn groter dan de meeste andere woonwinkels, waardoor klanten vrij kunnen rondkijken en veel verschillende producten kunnen uitproberen. 

Lees ook: Ikea TV-Meubel: Waarom Wel Of Niet?

De Pronto Wonen winkels

Een van de meest voor de hand liggende verschillen tussen Pronto Wonen en andere woonwinkels is de grootte en vorm van de gebouwen. Vergeleken met andere woonwinkels zijn de Pronto Wonen winkels een stuk groter. Ze vallen al op van een verre afstand, door de grote blauwe borden met de wit-gele tekst “Pronto Wonen”. Dat de winkels zo groot zijn, kunt u zien als een voordeel en een nadeel. Hoewel u veel producten kunt zien en uitproberen, kan het de keuze voor een product ook lastiger maken, omdat er zo veel aanbod is. Wel staat bij Pronto Wonen alles netjes geordend en krijgt u direct inspiratie door de vele interieurvoorbeelden die er te zien zijn. 

Waarom kopen bij Pronto Wonen?

Als u op zoek bent naar betaalbare woninginrichting, is Pronto Wonen een geweldige optie. De producten zijn betaalbaar, maar ze zijn ook duurzaam en dus gebouwd om lang mee te gaan. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Veel van de producten zijn uitwasbaar. De producten zijn ook gemakkelijk te monteren, zodat u ze zelf in elkaar kunt zetten. Ook kunt u vertrouwen op de installatiediensten van Pronto, die tegen een kleine vergoeding beschikbaar zijn.

Waar vindt u een Pronto Wonen winkel?

U kunt Pronto wonen winkels onder andere vinden in de volgende landen: België, Finland, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Als u wilt weten of er een Pronto wonen winkel bij u in de buurt is, kunt u de lijst met winkels bekijken op de website van het bedrijf. De lijst wordt regelmatig bijgewerkt en bevat informatie over elke winkel, waaronder het adres en de openingstijden. De bekendste Pronto Wonen winkels in Nederland zitten in de volgende steden: Groningen, Eindhoven, Heerlen, Zutphen en Alkmaar.

Lees ook: ZEN Lifestyle Wijchen: Alle Informatie Voor Jouw Bezoek!

Pronto Wonen: het overwegen waard? 

Als u op zoek bent naar betaalbare woninginrichting, moet u Pronto Wonen overwegen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige producten, tegen betaalbare prijzen. De producten zijn tevens erg duurzaam. De winkels zijn ook groot en ruim, waardoor je als klant veel verschillende producten kunt ontdekken. 

Adverteren op Rupert Grint

Adverteer nu op Rupert Grint en zet jouw bedrijf in de spotlights. Rupert Grint heeft een Domain authority van 46 (!)

Rupert Grint is uitgegroeid tot een van de grootste wonen, lifestyle en inspiratie platformen van Nederland. Op Rupert Grint zorgen wij dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends.

Contact

©2021 Rupert Grint Copyright. Alle rechten voorbehouden