Blog

ZEN lifestyle Wijchen: Alle informatie voor jouw bezoek! 

Ben jij net als vele anderen benieuwd naar Zen Lifestyle in Wijchen? Dan hebben wij goed nieuws. In dit artikel lees je alle informatie die jij moet weten voor jouw bezoek aan Zen Lifestyle. Zo lees je bijvoorbeeld wat Zen Lifestyle in Wijchen is en lees je meer over andere winkels aan de woonboulevard in Wijchen. Afsluitend laten we een aantal reviews zien, die meer informatie geven over de betrouwbaarheid van Zen Lifestyle. 

Wat is Zen Lifestyle? 

Zen Lifestyle is een bijzonder grote woonwinkel aan de woonboulevard in Wijchen. In totaal heeft de winkel een oppervlak van maar liefst 20.000 m2. Ga jij een dagje naar de woonboulevard in Wijchen en ben je nog op zoek naar meubels, waaronder tv-dressoirs, banken en stoelen? Dan raden we het zeker aan om is een kijkje te nemen bij Zen Lifestyle. Bij Zen Lifestyle zitten ze bomvol wooninspiratie, wat ze graag overdragen aan jou. Het bedrijf verkoopt hier onder andere de merken Loft by Zen en de World Uniques Collectie. Ook vind je bij Zen Lifestyle fascinerende India meubelen. 

Lees ook: Ikea TV-meubel: Waarom wel of niet?

Zen Lifestyle webshop

Shop jij liever online en zoek je liever digitaal jouw woonaccessoires uit? Ook dat kan bij Zen Lifestyle. In de webshop vind je allerlei producten, zoals tv-dressoirs, banken en stoelen. Sommige producten kun je direct aanschaffen. Bij andere producten is het van belang dat je eerst een offerte aanvraagt. Verder heeft Zen Lifestyle nog een outlet. Ben je op zoek naar iets goedkopere meubelen? Dan zou je ook hier eens naar kunnen kijken. Dit scheelt een hoop geld en vooral voor de koopjesjagers is dit een aanrader. Zen Lifestyle uit Wijchen heeft soms verrassende deals in de (online) outlet. Hieronder zie je een aantal voorbeelden. 

Woonboulevard Wijchen

Heeft u al eens gekeken op de website van Zen Lifestyle en bent u geïnspireerd geraakt door alle meubelen van Zen Lifestyle? Dan raden wij het af om af reizen naar Wijchen. Aan de woonboulevard vind je Zen Lifestyle, met in totaal 20.000 m2 wooninspiratie. Ongetwijfeld dat hier iets voor jou tussen zit. Ga je liever voor landelijk, industrieel, klassiek, of ga je toch voor de asian collectie? Wat jouw smaak ook is: bij Zen Lifestyle in Wijchen hebben ze het! Je kunt hier 7 dagen per week terecht om de collectie te bekijken. 

Ik kan het me haast niet voorstellen … maar zit er toch niks voor  je bij? Dan kun je uiteraard ook nog verder kijken op de woonboulevard in Wijchen. Hier zit onder andere Oosterbaan living, Woonoutlet Nijmegen en Eltink Interieur & Tilders. Dit betekent dus volop wooninspiratie! Ben je specifiek op zoek naar deuren voor uw woning? Lees dan ook mijn blogartikel over Gers deuren.

Zen Lifestyle Wijchen reviews 

Maandelijks zoeken er ontzettend veel mensen naar Zen Lifestyle. Hierbij kunnen de reviews natuurlijk niet ontbreken. Daarom hebben we gekeken wat klanten van Zen Lifestyle vinden en hoe Zen Lifestyle gemiddeld beoordeeld wordt. Hiervoor hebben we onder andere gekeken naar de reviews op Trustpilot en op Kiyoh. Op Trustpilot scoort Zen Lifestyle gemiddeld een 4,3 uit 5. Ze worden hiermee beoordeeld als uitstekend. Op Kiyoh scoort Zen Lifestyle een 7,9 uit 10, waarbij de laatste 30 dagen het gemiddelde op een 8,5 lag. Zen Lifestyle in Wijchen wordt dus zeer goed beoordeeld door haar klanten. 

Lees ook: Pronto Wonen: Een Betaalbare Woonwinkel Met Innovatieve Ontwerpen

Ga langs bij Zen Lifestyle in Wijchen

Heb je al rondgekeken op de website van Zen Lifestyle? Zo niet, dan zou ik dat zeker even doen. Je vindt hier ontzettend veel wooninspiratie en ongetwijfeld dat er producten tussen zitten naar jouw wens. Nog beter is het natuurlijk om af te reizen naar Wijchen en Zen Lifestyle in het echt te bezoeken. Je kunt dan de meubels zien en weet beter of de meubels passen bij jouw interieur. Ook weet je beter hoe een fauteuil zit, dan als je alleen online een productbeschrijving leest. En goed nieuws: de showroom van Zen Lifestyle in Wijchen is iedere dag van de week geopend, dus je kunt altijd terecht!

Adverteren op Rupert Grint

Adverteer nu op Rupert Grint en zet jouw bedrijf in de spotlights. Rupert Grint heeft een Domain authority van 46 (!)

Rupert Grint is uitgegroeid tot een van de grootste wonen, lifestyle en inspiratie platformen van Nederland. Op Rupert Grint zorgen wij dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends.

Contact

©2021 Rupert Grint Copyright. Alle rechten voorbehouden