Adverteren?

Adverteren bij Rupert Grint

Wil jij net als andere grote bedrijven adverteren op Rupertgrint.net? Dat is mogelijk. De kosten van een advertorial bedragen 295 euro excl. BTW. De advertorial moet voldoen aan de volgende eisen. 

  • Tekstlengte minimaal 500 woorden

  • Maximaal 2 uitgaande dofollow links

  • Voorzien van een afbeelding, zonder copyright 

  • Voor Casino/Adult gerelateerde teksten is het tarief 200%. 

Gastblog 

Het is dus mogelijk om een gastblog aan te leveren. Zorg dat dit voldoet aan de bovenstaande eisen. Mail het vervolgens naar jcommandeur1@gmail.com. De plaatsing wordt dan vaak al binnen een dag in orde gemaakt, afhankelijk van de overige content. De factuur wordt dan direct jou kant op gestuurd en dient binnen 14 dagen betaald te worden.

Een domein met veel autoriteit (laten we dat zo houden) 

Rupeertgrint.net is een domein met ontzettend veel autoriteit binnen de wonen, lifestyle en inspiratie niche. Laten we dit zo houden. De vraag is daarom om extra goed te letten op de kwaliteit van de gastblogs en advertorials. 

Wij krijgen nog te vaak gastblogs toegestuurd met veel taalfouten. Dit kost ons extra werk, maar het duurt ook langer voordat jouw gastblog online staat. Laten we er dus samen naar streven om zoveel mogelijk waarde te leveren voor de lezers van Rupertgrint.net. 

Domain rating, Domain Authority & Trust flow 

Ik heb het al vaker benoemd: de autoriteit van Rupert Grint is zeer hoog, ten opzichte van andere websites binnen de niches. Zelfs van grote meubelwinkels wint Rupert Grint het op gebied van autoriteit. Om dit in kaart te brengen, kijken wij naar de Domain Rating, Domain Authority, Trust Flow en Citation Flow. Alle drie de metrics liggen ontzettend hoog. 

  • Domain authority: 46
  • Domain rating: 26
  • Trust flow: 26

Een gastblog kan daarom zeer interessant en waardevol zijn om meer merkbekendheid te creëren binnen de markt. Dit is ook een van de redenen waarom veel bedrijven adverteren op Rupertgrint.net. 

Andere manieren van samenwerken

Uiteraard staan we ook open voor andere manieren van samenwerken. Linkruilen doen we echter niet. Op Rupert Grint gaat het alleen om betaalde plaatsingen. Dit doen wij omdat wij zelf op zoek willen naar kwalitatieve linkplaatsingen, om zo het linkprofiel en de autoriteit nog verder te versterken. 

Wel is het mogelijk om iedere maand een stuk te schrijven voor Rupertgrint.net. Voor bedrijven die een maandelijks abonnement aanschaffen, hebben we een zeer schappelijk tarief. Het is ook mogelijk om de plaatsingen door te verkopen (dus ook interessant voor SEO bureaus). Neem snel contact op met jcommandeur1@gmail.com voor meer informatie. 

Adverteren op Rupert Grint

Adverteer nu op Rupert Grint en zet jouw bedrijf in de spotlights. Rupert Grint heeft een Domain authority van 46 (!)

Rupert Grint is uitgegroeid tot een van de grootste wonen, lifestyle en inspiratie platformen van Nederland. Op Rupert Grint zorgen wij dat je altijd op de hoogte blijft van de laatste trends.

Contact

©2021 Rupert Grint Copyright. Alle rechten voorbehouden