De mooiste momenten creëer je met outdoor muurcirkels!

Lekker relaxen in je tuin tijdens heerlijke zomerdagen. Genieten van je tuin met alle mooie planten en wellicht van die vogeltjes die even komen buurten. De gezelligheid van je tuin kun je nog verder vergroten met outdoor muurcirkels. Lees er meer over in dit artikel.

Outdoor muurcirkels

Fleur je buitenruimte nog verder op

Of je nou een tuin met veel groen en planten hebt of een knus stadsbalkon, je wilt er zoveel mogelijk van genieten zodra het zonnetje schijnt en het lekker weer is. Naast het opleuken van je buitenruimte met planten en tuinaccessoires kun je nu ook jouw tuin of balkon een zeer persoonlijke touch geven met outdoor muurcirkels.

Outdoor muurcirkels

Outdoor muurcirkels zijn een soort van wanddecoratie speciaal ontworpen voor buiten. Het zijn fotolijsten van jouw mooiste herinneringen. Je kunt ze op een buitenmuur of bijvoorbeeld op de schutting plaatsen om op die manier nog wat extra’s aan je tuin of balkon te geven. Door de handige vorm, je kunt ze ook als zeshoeken of vierkanten bestellen, kun je er heel gemakkelijk je eigen fotocollage van maken door meerdere cirkels naast elkaar of boven elkaar te hangen. Zo kun je ook als je buiten zit genieten van de herinneringen van een mooie vakantie, die speciale dag of van je familie of andere dierbaren. Je kunt ook kiezen voor sfeerafbeeldingen, quotes of illustraties die de leverancier Modulari voor je beschikbaar heeft in een beeldbank. Het wordt hoe dan ook een collage die jij zelf hebt ontworpen en dus iets voor jou betekent. En dat brengt genieten van je tuin of balkon naar the next level!

Weersbestendige materialen en gemakkelijk op te hangen

Vanzelfsprekend moet de fotocollage die je op je buitenmuur of schutting hebt geplakt de weerselementen kunnen doorstaan. Daarom kun je bij de aankoop van outdoor muurcirkels kiezen uit drie verschillende materialen die weer en wind kunnen weerstaan: Forex, aluminium en plexiglas. Het ophangen van de decoratie voor de buitenmuur is trouwens heel eenvoudig. De fotocollage wordt namelijk geleverd met een zelfklevend magnetisch outdoor ophangsysteem en de wandelementen zijn tevens geschikt voor diverse soorten ondergronden.

Diverse afmetingen

Niet elke wand of schutting is even groot. Daarom is het prettig dat de outdoor muurcirkels in maar liefst vijf verschillende afmeting verkrijgbaar zijn. Zo is er voor elke tuin of elk balkon de mogelijkheid om een persoonlijke fotocollage op te hangen! Wij zeggen: Laat dat mooie weer maar komen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *